Mean Green: nieuwe 'cold pressed juice'

Vanaf 1 september 2016 is een nieuwe cold pressed juice verkrijgbaar bij alle filialen van Juice Brothers; the Mean Green. Deze nieuwe creatie bestaat uitsluitend uit groenten, aangevuld met wheatgrass en een vleugje limoen. De eerste echt groene sap van Juice Brothers was de Force of Nature. Met the Mean Green gaan zij nu nog groener.

Normaliter hanteert Juice Brothers een mix van groenten en fruit in hun cold pressed juices. Beiden zitten vol met vitamines, mineralen en anti-oxidanten. The Mean Green bevat geen fruitsuikers en is daarom zeer laag op de glycemic index. Omdat er geen vezels in de groentesap zitten gaan de vitaminen direct de bloedbaan in; een natuurlijke energie boost. Elk flesje bevat een kilo groente en ongeveer 80 calorie├źn.
 


Juice Brothers opende zijn deuren in 2015. Juice Brothers biedt cold pressed juices aan; dit houdt in dat de groente- en fruitsappen niet worden verhit tijdens het productieproces. Hierdoor blijven de gezonde kwaliteiten beter in tact en zijn de juices nog gezonder. Juice Brothers staat erom bekend totaal uitgedachte kuren en cleanses aan te bieden waarbij een aantal dagen niets anders dan de cold pressed juices wordt geconsumeerd om het lichaam volledig te reinigen.
 
Er zijn op dit moment 7 filialen/verkooppunten van Juice Brothers verspreid over Amsterdam, Haarlem en Amstelveen;
 
Van Woustraat 151,
1074 AJ Amsterdam
 
Raamsteeg 2,
1012 VZ Amsterdam
 
Admiraal de Ruijterweg 4,
1056 EX Amsterdam
 
Binnenhof 6B,
1181 ZG Amstelveen
 
Kruisstraat 40,
2011 PZ Haarlem
 
Juicebrothers x High 45
Weesperstraat 101,
1018 VN Amsterdam
 
Juicebrother x Club Sportive
Gustav Mahlerlaan 6
1082 LS Amsterdam
 
Voor meer informatie: www.juicebro.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.