Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Coconut Ghee

Het assortiment van BioToday is weer een product rijker. In deze Coconut Ghee combineren ze 'the best of both worlds'. Kokosolie en ghee zijn twee natuurlijke vetten die elkaar heel mooi aanvullen. De nootachtige smaak van ghee en de subtiele zachte smaak van kokosolie combineren voortreffelijk. De ghee is gemaakt van biologische boter van Hollandse bodem en bereid volgens de traditionele Indiase methode. In de Indiase Ayurveda-leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken. Zowel ghee als kokosolie staan bekend om hun hoge verbrandingstemperatuur. Dit biologische product is zeer hittebestendig en daarom ideaal om mee in te koken, bakken, braden of wokken.



Kijk voor meer informatie in de webshop.
Publicatiedatum: