"Tussen 500 en 600 bezoekers voor Biologische Velddag"

Tholen - De Biologische Velddag op de Broekemahoeve in Lelystad heeft woensdag 22 juni tussen de 500 en 600 bezoekers getrokken, zo schatten de organisatoren. Geertje Schlaman geeft aan dat ze met een goed gevoel terugkijken op de Biologische Velddag. "Het was een hele goede geslaagde dag. We hebben veel belangstellenden mogen verwelkomen en hadden natuurlijk super weer."

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Zelf dacht Geertje in eerste instantie dat er misschien wel wat minder bezoekers waren dan in 2015 (toen meer dan 500). "We hebben geprobeerd om een inschatting te maken en 500 tot 600 bezoekers is de conclusie. Er zijn toch veel bezoekers het land op gegaan en verschillende boeren en telers waren er niet de hele dag, maar brachten bijvoorbeeld enkele uren een bezoek aan de Velddag." Net als vorig jaar werd in de ochtend voor (melk)veehouders samen met Agrifirm een symposium gehouden. Dit keer trok dit symposium 70 deelnemers.Ook de standhouders op het Veldplein waren volgens Geertje tevreden. "Vanuit de standhouders heb ik nog nooit zoveel complimenten ontvangen. Ze gaven aan dat ze de hele middag aanloop hebben gehad en goede gesprekken hebben kunnen voeren."
 
Proefvelden, demonstraties, veldpresentaties met machines en marktkramen vormden weer het decor van de Biologische Velddag. Biojournaal maakte een uitgebreide fotoreportage, klik hier om deze fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: geertje@biologischnetwerk.nl, www.biologischevelddag.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven