Tyrrells neemt Duitse bio-chipsproducent Aroma Snacks over

De Britse chipsfabrikant Tyrrells heeft het Duitse Aroma Snacks overgenomen. Aroma Snacks is één van de grootste Duitse bio-chipsproducten. Aroma is bekend van het merk 'Lisa's Hand-Cooked Chips'. Met de overname wil Tyrrell meer voet aan de grond krijgen in Europa en tegelijkertijd haalt de producent nog meer kennis over biologisch binnen.

De overname komt ongeveer 9 maanden nadat Tyrrell haar eerste internationale stap in de productie heeft gezet, met de acquisitie van het Australische snackbedrijf Yarra Valley Snack Foods. Tyrrells is van mening dat de bio-markt een snel groeiende business is.

Diverse zakken met Lisa's Hand-Cooked Chips.

David Miler, CEO van Tyrrell: "We zijn erg blij dat we hiermee onze capaciteiten in Europa kunnen vergroten. We bevinden ons nu in een uitstekende positie om er voor te zorgen dat we kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar onze producten in Europa."

Jochem Krumm, managing director bij Aroma Snacks: "IK ben blij dat we kunnen samenwerken met Tyrrells en we kijken er naar uit om ons gezamenlijke groeipotentieel te bereiken. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze overname biedt, zowel nationaal als internationaal."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.