Nieuw merk van de Smaakspecialist

All Naturall - 100% natuurlijke en biologische Vitamin Drink

De Smaakspecialist, bekend van merken als BioToday, Smaakt en RAW Organic Food, heeft zijn merkenaanbod verrijkt met een 100% natuurlijke en biologische Vitamin Drink. All Naturall ondersteunt bij een fitte, gezonde levensstijl en bestaat uit niets anders dan biologische fruitsappen, extra biologische vitamines en puur water. All Naturall werd tijdens de BIOFACH in Neurenberg (10-13 februari) officieel geïntroduceerd.

Boost your way of life

All Naturall kent vier verschillende Vitamin Drinks verrijkt met biologische, natuurlijke vitamines die de weerstand, focus of energie ondersteunen. #LineDefense ondersteunt het immuunsysteem en zorgt voor mede een goede weerstand, #SplasthingEnergie bevordert de energiestofwisseling en ondersteunt het energieniveau, #HocusFocus draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelstel, #BraveResistence ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. All Naturall geeft net dat beetje extra op die momenten dat het nodig is.100% Pure & Honest. No Bullshit

All Naturall is ontwikkeld vanuit de behoefte om een 100% biologische Vitamin Drink te maken die ondersteunt bij een fitte, gezonde levensstijl. Zonder toegevoegde suikers en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. 100% Pure & Honest. No Bullshit (www.allnaturall.bio, binnenkort live).

Over de Smaakspecialist

De Smaakspecialist bedenkt, ontwikkelt, produceert en verkoopt biologische levensmiddelen. Hun doel is om biologische producten toegankelijk te maken voor iedereen. Ze geloven oprecht in de kracht van biologische voeding en zijn positieve invloed op de gezondheid van de mens en de wereld. Met aandacht en liefde voor mens, dier en natuur maakt de Smaakspecialist mooie biologische producten voor in het supermarktschap.

Voor meer informatie: www.allnaturall.bio, www.smaakspecialist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.