Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Puur Natuurmarkt viert eerste lustrum

De Puur Natuurmarkt in Wassenaar gaat weer beginnen. Naast de vele bekende en vertrouwde kramen met ambachtelijke en puur natuurlijke producten uit de regio, zullen zich zaterdag 2 april een aantal nieuwe kramen presenteren op de markt, zo meldt de organisatie op Facebook.

Bij de stand van Beebox kunnen marktbezoekers bijvoorbeeld alles te weten komen over deze biologische maaltijdbox. Producten van het seizoen worden direct van biologische boeren uit de omgeving ingekocht. Met de bijgeleverde recepten kan men 's avonds gelijk aan de slag.



Jolande Zijlemaker van Plukgeluk stelt op de markt kleurrijke boeketten samen voor de klanten. Haar tuinen bevinden zich op de biologische tuinderij 'Natuurluck' te Zevenhuizen. De bloemen zijn altijd seizoensgebonden en worden gekweekt in de volle grond. Ze neemt ook fruitplanten mee. Nieuw is ook de natuurslagerij van Rob Rijks met vers biologisch vlees.

De Puur Natuurmarkt wordt zaterdag tussen 10:00 en 17:00 uur gehouden in hartje Wassenaar.
Publicatiedatum: