Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BeterBio.nl en Versapers introduceren samen sapbox

In aanvulling op de vertrouwde biologische groente- en fruitpakketten en maaltijdboxen van de biologische webwinkel en bezorgdienst, lanceert BeterBio.nl in samenwerking met Versapers een speciale sapbox. Een krat vol biologische groente, fruit en kruiden om met een slowjuicer of blender heerlijke sappen en soepen te kunnen maken.

"We zien dat klanten met een sapmachine, zoals de Versapers Slowjuicer, vaak dezelfde recepten gebruiken voor sappen en minder variëren", aldus Versapers-eigenaar Joost Duisterwinkel. Dit terwijl er een scala aan mogelijkheden is. Afgelopen jaar bracht Versapers daarom het eigen receptenboek Slow! op de markt met maar liefst 150 recepten voor verse sappen. GeertJan Kemme, eigenaar BeterBio.nl: "De klanten van BeterBio.nl kiezen voor 100% biologische producten en vers. Een 100% biologische box met alle producten voor het maken van gevarieerde lekkere verse sappen sluit daar volledig op aan."



Met de BeterBio Versapers Box kunnen klanten wekelijks een krat vol biologische groente, fruit en kruiden thuisbezorgd krijgen. De inhoud varieert op regelmatige basis en is verkrijgbaar in een medium en large formaat. Met de inhoud kunnen meerdere sappen of soepen per week bereidt worden. Bij elke box worden lekkere saprecepten bijgevoegd, ook kun je op de website van alle producten zien wie de teler is. Alle recepten zijn te vinden op de speciale Koken pagina van Beterbio.nl. De BeterBio Versapers Box is geïnspireerd op het seizoen en biedt afwisseling en variatie.

Voor meer informatie: www.beterbio.nl en www.versapers.nl
Publicatiedatum: