Nieuwe huisstijl
Kaas in 't Bakkie introduceert Geitenkaas fondue
Hij geeft aan dat het niet bij deze introductie zal blijven. "We zijn bezig met nog een nieuwe smaak." Kaas in 't Bakkie is inmiddels verkrijgbaar bij De Zaai-Ster en Udea. "Onze producten liggen met name in de natuurvoedingswinkels. In de toekomst hopen we ook delicatessenwinkels en supermarkten te kunnen gaan overtuigen om Kaas in 't Bakkie in het assortiment op te nemen."
Het begon voor Kaas in 't Bakkie allemaal in 2007 met de verkoop van kaasfondue op het Noorderzon Festival in Groningen. Daarna volgden vele andere festivals, waaronder Lowlands, Pinkpop en Best Kept Secret. In 2014 besloten de oprichters van Kaas in 't Bakkie een consumentenlijn te ontwikkelen. De fans van de festival-kaasfonduetjes kunnen sindsdien ook thuis genieten van de fondue.
Het product is in samenwerking met Michel Jansen van De Kleinste Soepfabriek ontwikkeld. "Zij helpen ons nog altijd met de productie." Volgens Lucas spreekt het gebruik van de kaasfondue voor zich. "Het zit kant en klaar in een potje en men kan in een pannetje verwarmen. We horen regelmatig positieve geluiden van liefhebbers van kaasfondue, zij zijn blij dat wij nu ook een biologische variant aanbieden." De Geitenkaasfondue is volledig vegetarisch, glutenvrij en koemelkvrij.
Voor meer informatie:
Lucas Corré
Kaas in 't Bakkie
Veemarkt 62
1019 DD Amsterdam
020 3627287
[email protected]
www.kaasinhetbakkie.nl