Bravo Foods introduceert biologische koelverse glutenvrije pasta

Bravo Foods introduceert een (biologische) koelverse glutenvrije pasta, geproduceerd van rijst en maïs. Het unieke aan dit assortiment is dat er geen ei- en melkproducten of andere toevoegingen worden gebruikt. Bovendien wordt de pasta geproduceerd met water uit Finland, dat bekend staat om het schoonste en zuiverste water. Het is een hoge kwaliteit pasta, welke zelfs in Italië door toprestaurants wordt gebruikt. De producten zijn Kosher gecertificeerd.

De leverbare soorten zijn Ravioli, Tagliatelle, Rigatoni en Spaghettoni. Verpakt in 250 gram onder beschermende atmosfeer. Private label behoort ook tot de mogelijkheden.



Voor meer informatie: Marcel Rijkee, www.bravofoods.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven