Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bert kan eindeloos vertellen over zijn bijen"

Biologische markt Vecht en omstreken in Weesp

Iedere vrijdag is er een kleine biologische markt in de Nieuwstraat in Weesp. Op de biologische markt staan momenteel zes kramen: Le Perron met onder andere biologisch brood en speciaal brood met zuurdesem, spelt of koolhydraatarm. Daphne van Le Perron: "Meerdere malen per dag bakken wij brood vers af voor onze klanten." De vis van Henry wordt duurzaam gevangen en op de markt schoongemaakt. Voor biologisch kazen kan men terecht bij Rico. Van jong tot heel oud. Nameco verkoopt biologisch fruit en groenten van het seizoen en Honing & Heerlijkheden verkoopt Nederlandse honing van eigen bijen en veel aanverwante artikelen zoals bijenplanten, crèmes, jams, taarten met honing gebakken en een per seizoen wisselend assortiment. De biologische pizza's van Lorenzo kunnen ter plekke genuttigd of meegenomen worden.

De marktkooplieden weten veel te vertellen over hun producten, zo meldt de biologische markt op haar facebookpagina. "Bij Henry geeft Jim lekkere recepten om de vis klaar te maken. Bert kan eindeloos vertellen over zijn bijen en de bijenstand in het algemeen en de klantvriendelijkheid van de ondernemers maakt dat de kleine gezellige markt warmte uitstraalt. Het zijn allen bevlogen, professionele vakmensen die graag een stapje harder lopen om het de klanten naar de zin te maken."

De markt is op vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. 
Publicatiedatum: