De OERsterk leefstijl App

We worden steeds zwakker, dikker en zieker. Op dit moment zijn in Nederland 5,3 miljoen mensen chronisch ziek, wegen 8 miljoen mensen te zwaar en slikken ruim één miljoen mensen antidepressiva. Dat komt vooral door een ongezonde leefstijl. De OERsterk leefstijl App geeft alle handvatten om gezond te leven, en vitaal en slank oud te worden. Veel mensen zijn uit balans. Richard de Leth ontwikkelde het OERsterkconcept voor een optimale gezondheid op het gebied van vier principes: voeding, beweging, ontspanning én mindset. Met de natuur als uitgangspunt. Hij schreef hierover drie bestsellers. Als aanvulling hierop ontwikkelde hij deze leefstijlApp met wekelijks gezondheidsnieuws, prikkelende informatie, heerlijke recepten en talrijke tips om direct toe te passen. Men kan deze App gebruiken om de leefstijl te veranderen en OERsterk te worden.Uit onderzoek van het RIVM blijkt dat 72% van onze voeding ongezond is en dat 75% van de bevolking zelfs de dagelijks aanbevolen beweging niet redt. Met een gezonde leefstijl voel je je beter en heb je een hogere levensverwachting. Maar wat is precies gezond? En welke rol spelen beweging en ontspanning? Deze App stimuleert de gebruiker om in kleine stappen zijn/haar gedrag te veranderen en gezonde gewoontes eenvoudig in het dagelijks leven te integreren. Hoe sneller men deze stappen neemt, hoe sneller men resultaat zal zien. Gemiddeld voelt de gebruiker al binnen vier weken veranderingen.

Verandering begint volgens Richard de Leth met bewustwording. Via zijn App maakt hij de gebruiker op nuchtere wijze bewust van de keuzes en verleidingen onder andere op het gebied van eten waar we elke dag mee worden geconfronteerd. Om vandaag nog mee te beginnen, want voorkomen is beter dan genezen.De vier principes van OERsterk hebben op veel gezondheidsgebieden een positieve invloed. Aan de hand van oefeningen, uitgebreide informatie over voeding, beweging, ontspanning en mindset en talrijke foto's en video's is een gezonde leefstijl nu voor iedereen bereikbaar. Daarnaast staan er wekelijks nieuwe tips, inspirerende quotes en een persoonlijk blog over de verschillende leefstijlprincipes.

Dat gezond eten ook vooral heerlijk is, laten de 23 recepten zien op de App. Gerechten gemaakt van oeroude voeding uit de natuur, zoals onze voorouders het aten; een fantastische voedingsbodem om preventief onze gezondheid te versterken. Op de App worden 23 OERsterke recepten gegeven voor ontbijt, lunch, diner en feestjes. Van smoothies, bananenbrood, kruidige pompoensoep, aard-peercake, curry zeebaars tot pepernoten..

Richard de Leth (1982) studeerde geneeskunde in Amsterdam, waarna hij zich specialiseerde in de orthomoleculaire geneeskunde. De Leth ontwikkelde vier jaar geleden het OERsterk concept, een uniek totaalconcept voor een optimale gezondheid, waarbij de psyche, de juiste voeding, beweging, ontspanning en de wijsheid van de natuur centraal staan. In zijn eigen praktijk voor Integrale geneeskunde geeft hij advies op maat en vormt een brug tussen verschillende behandelvormen met als doel om de gezondheid te herstellen, te verbeteren en te behouden. Hij schreef drie bestsellers: OERsterk Eten, OERsterk en OERsterk Leven, waarvan al meer dan 80.000 exemplaren zijn verkocht. Daarnaast geeft hij lezingen, workshops en masterclasses door het land. Hij werkte als deskundige mee aan het boek Vullen of Voeden van Wilfred & Lili Genee.

De OERsterk leefstijl App

De App is vanaf 5 oktober in een PREMIUM versie verkrijgbaar in de Apple-store, kosten eenmalig 3,99 euro.

Voor meer informatie: www.oersterk.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.