Reudink investeert in biologische voerproductie

Na een zorgvuldige voorbereiding en dankzij veel inzet van alle betrokkenen is er in het weekend van 25 t/m 28 september bij Reudink een nieuwe menger geïnstalleerd. Reudink heeft één menger in haar fabriek. Dit betekent dat in de periode van ombouw er geen voer geproduceerd kon worden.

Mede door de fors toegenomen afzet van biologisch mengvoer en de nog te verwachten verdere stijging, is gekozen om de menger nu te vervangen. De bestaande menger was na 35 jaar trouwe dienst ook aan vervanging toe. De nieuwe menger van leverancier Van Aartsen is een peddelmenger met een inhoud van 10 m³. Er is bewust voor dit type menger gekozen, vanwege zijn capaciteit en kwaliteit van menging ook bij kleinere volumes. Dit is voor Reudink belangrijk, omdat veel klanten vragen om kleinere hoeveelheden op maat gemaakt voer.

Voordelen van de nieuwe menger zijn de hogere efficiency, de kwaliteit van de menging en een lager energieverbruik.

Voorafgaand aan de vier dagen dat Reudink geen voer kon produceren, is er intensief klantcontact geweest, om ze tijdig van voldoende voer te voorzien. Via deze weg Reudink alle klanten bedanken voor hun medewerking en begrip. Het bedrijf geeft aan vertrouwen te hebben in de biologische sector en hiermee opnieuw een duidelijke stap te hebben gemaakt in de continuïteit van het bedrijf.

Voor meer informatie: www.reudink-bio.euPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.