BeterBio bezorgt nu ook in Flevoland

De biologische webwinkel en bezorgdienst BeterBio.nl is succesvol van start gegaan in het nieuwe bezorggebied Flevopolder en Noord-Veluwe met lokale ondernemers Rob en Silvia Breeman. De eerste routes rijden sinds vorige week door Almere, Putten, Nijkerk, Ermelo, Zeewolde en Harderwijk. Met de groei in Flevoland en omgeving wordt de missie van BeterBio om het duurzaamste bedrijf van Nederland te zijn, nu in vrijwel heel Noord-en Midden Nederland uitgedragen.


Rob en Silvia Breeman.

Complete biologische online formule

BeterBio.nl heeft zich sinds de start in 2012 ontwikkeld tot een complete online formule. Het 100% biologische assortiment bestaat uit ruim 2.000 producten van maximaal regionale herkomst. Ook worden wekelijks 10 gevarieerde groente-en fruitpakketten en maaltijdboxen met inspirerende recepten samengesteld. GeertJan Kemme, algemeen directeur BeterBio: “Onze klant kiest voor kwaliteit en gemak, gecombineerd met duurzame keuzes op het gebied van food en bezorging. Persoonlijke service en optimalisatie van de keten van inkoop tot en met bezorging bij onze klant thuis zijn daarbij de basis.“ BeterBio onderscheidt zich door het 100% EKO-Keurmerk Detailhandel, bezorging op groengas en online bestelgemak. Naast bezorging van alle dagelijkse boodschappen thuis biedt BeterBio ook de mogelijkheid voor kinderopvangcentra en bedrijven om boodschappen gratis op locatie te bezorgen.

Groei

Na de start in Amsterdam begin 2012 heeft BeterBio het bezorggebied in diverse regio’s uitgebreid. Groei wordt gerealiseerd door nieuwe bezorggebieden en door samenwerking met lokale bedrijven die de krachten willen bundelen. Recent voorbeeld is het samengaan met maaltijdboxbezorger de Karbies in Drenthe. “We willen gezond en lekker koken met de beste biologische producten nog leuker maken en de klant daarbij alle mogelijkheden bieden. Op dit moment werken we aan een nieuwe service voor al onze klanten die dat mogelijk maakt. Duurzaamheid blijft daarbij de rode draad binnen ons bedrijf”.

meer informatie: www.beterbio.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.