10 oktober Streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’

"frisse frambozen, schuimig bier en verleidelijke bonbons"

Streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’ is de leukste markt van Midden-Delfland en omstreken, aldus de organisatie. Zaterdag 10 oktober wordt de streekmarkt weer gehouden. "Lekker de zaterdagse boodschappen doen in de druivenserres van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight."

Van frisse frambozen uit De Lier, blommige bloemen uit Naaldwijk tot verleidelijke bonbons uit Wateringen. Van kaas en brood uit Schipluiden, snijbiet en venkel van de groenteboerin uit Delfgauw tot schuimig bier en vlierbloesemsiroop uit Delft! "Boeren en tuinders trekken alles uit de kast om je kennis te laten maken met al het goede dat in de omgeving wordt geteeld en gemaakt. Gezellig, creatief en ambachtelijk. Buiten, op het druivenerf, de hele dag lekker live muziek van singer songwriters. Er is kunst en toneel. Kortom, het wordt weer een fantastische ‘Tuin van de Randstad’ en je bent welkom!"Parkeren is goed geregeld maar de organisatie raadt aan op de fiets te komen. De ‘Druiven-Express’ rijdt naar de druivenkwekerij.

Zaterdag 10 oktober 2015
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Zwethkade-zuid 45 Den Hoorn Zuid-Holland

meer informatie: www.druivenkwekerij.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.