Nieuwe look voor vertrouwde La Bio Idea pasta

Al bijna 25 jaar produceert de familie Barbagallo op het Italiaanse eiland Siciliƫ pasta. In het Siciliaanse dorpje Fiumefreddo maakt derde generatie pastamaker Angelo Barbagallo zijn pasta volgens oude tradities. Het geheim? Het langzame productieproces waardoor smaak en voedingswaarden behouden blijven. De pasta's zijn vandaag de dag verkrijgbaar onder het label La Bio Idea.



"Deze bijzondere herkomst wilden we ook duidelijk zichtbaar maken op de verpakkingen van de La BIO IDEA pasta", vertelt Annemiek Flantua van La Bio Idea. "Daarom hebben we onlangs onze producten in een nieuw jasje gestoken. De teksten zijn aangepast en het kleurgebruik is frisser. De boer die op de verpakking wordt afgebeeld is mijnheer Zingale, die net als zijn voorouders de biologische durum tarwe voor de pasta levert aan de familie Barbagallo."


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven