Dee's vegan en volkoren proteïne

Dee's is nieuw. Gezonde, verantwoorde proteïne zoals bonenburgers en erwtenworstjes, en voedzame groentepotjes om zo in de magnetron te doen. Eet eens adukibonen, Iers Dulse zeewier of gierst. Dat is misschien weer eens wat anders, en sowieso goed voor je lijf en goed voor de planeet. Vanaf dit najaar in de winkel: Dee's veganistische Ierse worst, Omega burgers en groentepotjes. "Alleen de burger is 100% biologisch, de andere producten bevatten veel biologische ingrediënten, maar zijn niet 100% bio", vertelt Niels Paauw desgevraagd.

Voedzaam en gebalanceerd

Oprichter Deirdre 'Dee' Collins is van origine voedingsdeskundige, en dat is te zien aan de balans in de producten. Die bevatten allemaal een proteïne element, een trage koolhydraat en element met granen, zaden en/of groente. Alle producten zijn zo min mogelijk bewerkt, bevatten weinig zout of suiker, geen gluten of zuivel en geen onnatuurlijke of onnodige toevoegingen. En ze zijn plantaardig; in plaats van vlees zijn ze gemaakt van bonen, erwten en volkoren granen.Lekker

Burgers en worstjes moeten natuurlijk vooral lekker zijn en daar heb je smaakmakers voor nodig. Dee gebruikt onder andere Iers zeewier, dat ze kent van thuis. Dulse heet het, een zacht rood wier met een zoute en noot-achtige smaak. Aduki bonen, met een stevige structuur en een zoete nootachtige smaak, leerde Dee kennen tijdens haar studie. Eekhoorntjesbrood is misschien wat bekender, en geeft worstjes een diepe peperige smaak. De groentepotjes zijn gemaakt met klassieke recepten en kruiden uit Thailand en Marokko.Verantwoord

Goodness betekent ook respect voor de natuur. Tot op het laatste ingrediënt heeft Dee voor de verantwoorde oplossing gekozen. Vaak zijn zelfs de ingrediënten die je gebruikt om mee te koken al bewerkt, terwijl dat nergens voor nodig is. En dus zijn Dee’s abrikozen ongezwaveld, komen de granen komen van weesgewassen en bevat geen van de producten soja, palmolie of GMO-materiaal.Dee's burgers, worst en groentepotjes zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo.
Burgers en worstjes € 3,49
Groentepotjes € 3,99

Voor meer informatie:

Niels Paauw
niels@ka-pow.nl
06 288 388 86
www.deeswholefoods.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.