Lokale boerenmarkt - De 'MART van 't stad'

Tweede editie MARTA op 12 september

Op zaterdag 12 september zal de tweede editie van MARTA, de bio-markt voor de toekomst, plaatsvinden. Dit keer op het Antwerpse Vinçotteplein, zo melden de organisatoren op Facebook. De 'MART van 't stad' serveert lokale groenten en streekproducten, er zijn kookdemo's, een bio-bar, een boerenontbijt, lokale chefkoks en micro-ondernemingen.

Er zijn ook al plannen voor nieuwe edities in 2016. Nieuw op de tweede editie van MARTA zijn onder meer Leireken met hun biologische bier en De Drie Wilgen staat er met hun biologische fruitsappen. Op de markt zal veel aandacht zijn voor samenwerkingen tussen boer en verwerkers. Dit meldt MARTA op de facebookpagina."Met grootse plannen voor 2016 draait MARTA maar door. Bezoek alvast een MARTA op de groei. Zet 12 september in je agenda voor een hapje en een drankje bij onze heerlijke MARTA producenten. Lekkere wijntjes, biertjes, verse sapjes op maat van heerlijke proevertjes écht gezond boerengerief! Breng al je lege tassen om op te vullen.. De boeren brengen het toppunt van hun oogst mee en zullen je graag te woord staan bij al jullie vragen."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.