Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordaantal Grenada Chocoladefietsers

De Grenada Chocoladekaravaan is zaterdag 6 juni weer voorbijgefietst. Het was een prachtige dag, strakblauwe lucht en goede temperaturen voor zowel de fietsers als de chocolade. Met elkaar hebben 50 fietsers 550 kilo chocolade vervoerd naar 36 winkels en de opslag van el Sauco in Wageningen.



De Wageningse delegatie van de Grenada Chocoladekaravaan bestond dit jaar uit 15 fietsers met wel 8 fietskarren. Een aantal van hen zijn op vrijdag 5 juni al in de hitte naar Amsterdam gefietst en overnachtten op het schip de Tres Hombres. Zij sliepen op een matje of in een hangmat in het ruim waar de dozen chocolade die ochtend uit waren gehaald. De Wageningse groep vervoerde op zaterdag gezamenlijk zo'n 200 kilo chocolade. Ze fietsten een mooie route van precies 100 kilometer van Amsterdam door het Gooi en langs het Valleikanaal naar Wageningen. Na een feestelijk onthaal bij Lazuur Food Community en het lossen van de bestelling werd de rest van de vracht gelost bij de opslag van el Sauco. Daar konden de fietsers neerploffen op het terras en wachtte hun een heerlijk maal.



Op naar Chocoladekaravaan 2016.



Voor meer informatie: www.chocoladekaravaan.nl en www.elsauco.biz
Publicatiedatum: