Ruimer assortiment met meer versproducten

Boerderijwinkel Biohof heropend

Tholen - Afgelopen zaterdag 13 juni is de biologische boerderijwinkel Biohof heropend. De feestelijke heropening vond plaats van 10:00 tot 15:00 uur. Het assortiment van de winkel op het terrein van de biologische legpluimveehouderij in Terschuur is fors uitgebreid, zo geeft Marja de Vries aan. "We hadden al eigen eieren en soepkip in de winkel liggen, evenals kippenvlees van Kemperkip. Daarna volgde ook kalfsvlees van Eco-Fields. Daar is nu onder meer zuivel van Weerribben bijgekomen, evenals biologische groenten van tuinderij De Elzenkamp, kaas van Remeker, brood van Bakkerij Hardeman, ijs van Sonneclaer en jam van de Sprankenhof."


Foto's: Studio Bubbels.

In de winkel is ook rundvlees van De Beekhoeve uit Kamerik verkrijgbaar, evenals Haantje d'Coq van de Lankerenhof. Verder biologische wijn, streekhoning en heidehoning, evenals meel van de molen 'de Olden Florus'. En speltbeschuit/-crackers van Ribbink's Specialiteiten Bakkerij.

Ze vertelt dat het allemaal best wel spannend is. "Dit uitgebreidere assortiment is wel een hele gok, omdat we met veel meer versproducten gaan werken. We hopen hiermee een breder publiek te gaan trekken. Ook zitten we er over te denken om een speciale service te gaan bieden voor de gasten van de camping achter onze boerderij."Marja geeft aan dat het een geslaagd feestje was. "We kijken terug op een geslaagde open dag. Het was lekker druk, het liep de hele dag geleidelijk door. Dat was wel fijn." Er waren allerlei activiteiten voor kinderen, zo stond er een springkussen en bleek het een waar feest voor de kinderen om even op een echte tractor te mogen zitten. Ook werden er biologische pannenkoeken gebakken. "De kinderen mochten ook de kippen voeren. Ze konden bij ons een bekertje eigen geteeld graan kopen om dit aan de kippen te voeren. Dit vonden ze heel leuk en het was mooi om dit enthousiasme te zien. De kinderen stonden steeds in een rijtje langs het hek."

Voor meer informatie:

Marja de Vries
Biohof
Nieuwe Hofweg 3
3784 VJ Terschuur
0342 462197
info@biohof.nl
www.biohof.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.