Ook het nieuwe pand is klaar voor open dag op 7 juni

Benieuwd naar 'de keuken' van De Halm?

Kom op zondag 7 juni aanstaande kijken in het pand van De Halm. Bedrijventerrein Het Retsel in Heeswijk-Dinther pakt op deze dag opnieuw groots uit met een gezamenlijke open dag. Van 11:00 tot 17:00 uur nodigen 35 ondernemers jong en oud uit om een kijkje te komen nemen in hun bedrijf.

Van klassieke ambacht tot hightech, van haarmode tot administratie en glas in lood: de activiteiten op Bedrijventerrein Het Retsel zijn verrassend veelzijdig. De open dag is dan ook een uitgelezen kans kennis te maken met het hart van bedrijvig Heeswijk-Dinther.

Wegens succes herhaald

Duizenden bezoekers, waaronder vele kinderen, lieten zich tijdens de vorige open dag verwennen en vermaken. Met een treintje kan men van bedrijf naar bedrijf rijden. Verder zijn er weer de springkussens en vele leuke activiteiten. Men kan verder proeven van één van de vele hapjes, zich laten informeren en met de ondernemers en hun personeel toasten op een mooie toekomst.De Halm proudly presents

Het is gelukt. Maar dat betekende wel dat er met man en macht is gewerkt om het nieuwe pand aan de Morgenstond 11 klaar te krijgen voor de open dag. Trots wil De Halm iedereen laten zien hoe het geworden is en wat er in geproduceerd wordt. Ook de panden aan de Morgenstond 13 en 15 zijn vanbinnen te bekijken. Haak daarvoor aan bij de rondleidingen die elk half uur gegeven worden door het team van enthousiaste Halmers.

Buro Lima

Voor Buro Lima hebben de afgelopen maanden De Halm en Ekoplaza een speciaal product op de markt gebracht, namelijk de Leefsaam Crunchy. De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het nieuwe Lima huis. Op de open dag zal om 12:00 uur een cheque overhandigd worden aan Buro Lima met de opbrengst van deze actie.

De vorige open dag ontving De Halm zo'n 2000 mensen. Dit onverwacht hoge aantal bezoekers inspireerde de medewerkers tot het vormen van een open-dag-commissie. De commissie heeft al flink wat leuke doe-dingen en informatieve activiteiten voor groot en klein uitgewerkt, zoals onder andere een dozenspel, ballonvouwen, schminken en kun je ook een eigen muesli mengen. Daarnaast maakt de Buitenkokerij ook wat lekkere fingerfoods van de producten van De Halm.

Verwacht een nog bruisender bedrijf dan twee jaar terug. Wilt u weten hoe muesli wordt gemaakt? Liefhebbers van ambachtelijke en moderne productietechnieken, maar ook liefhebbers van de biologische landbouw kunnen op 7 juni hun hartje ophalen terwijl hun kroost wordt vermaakt.

Voor meer informatie: www.dehalm.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.