Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook nieuw: granaatappelsiroop en frambozensiroop

Dutch Cranberry Group introduceert biologische pastinaaksap

Dutch Cranberry Group BV heeft weer een aantal nieuwe producten ontwikkeld en brengt deze vanaf heden op de markt. "Normaal lanceren we onze nieuwe items aan het begin van het jaar, maar toen waren we erg druk om ons bedrijf van Breda naar Zevenbergen te verhuizen", aldus Rose Khorenyan van Dutch Cranberry Group.

Het bedrijf is nu aan de Klundertseweg 32A in Zevenbergen te vinden. "In een landelijk stuk in Zevenbergen hebben we onze plek gevonden en hadden we ook weer tijd om een aantal nieuwe en natuurlijk bijzondere producten te lanceren." Het gaat om biologische pastinaaksap (de eerste sap in een lijn van vergeten groentensappen), biologische granaatappelsiroop en een biologische frambozensiroop. "De sappen zijn natuurlijk puur en ongezoet en de beide siropen zoeten wij zoals alle siropen met biologische rijstsiroop. Wij hopen dat onze klanten deze nieuwe producten weten te waarderen en zullen ze ook op de diverse beurzen, fairs en markten promoten."

Voor meer informatie:

Dutch Cranberry Group BV
Klundertseweg 32A
4761 PR Zevenbergen
010 4666810
info@dutchcranberrygroup.nl
www.dutchcranberrygroup.nlPublicatiedatum: