Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chefs’ Freedom borden; de perfecte presentatie voor sushigerechten

Het is al jaren een foodhype; sushi. Het is natuurlijk ook heerlijk om gerechten uit allerlei culturen te proberen. Sushi lijkt in ieder geval een blijver gezien de snelheid waarmee sushi (afhaal) restaurants zich openen. Voor die speciale momenten dat je tijdens een dinerparty sushi op tafel zet, wil je dat de gerechten natuurlijk wel perfect opgediend worden. Voor dat soort gelegenheden biedt Tableware.bio een uitkomst… het nieuwe 'Chefs' Freedom' bord.



Chefs' Freedom borden worden in Azië gemaakt van suikerrietpulp, sterk en natuurlijk materiaal dat zich perfect leent voor de productie van duurzaam wegwerpservies. Het eindresultaat is een prachtig, multifunctioneel bord dat na gebruik zo in de groenbak geworpen kan worden. Je hoeft het niet een jaar lang in de weg te laten staan, wachtend op het volgende gebruik.



Het Chefs' Freedom ontwerp leent zich uitstekend voor de presentatie van sushi en andere kleine gerechten. Het ronde bord biedt genoeg ruimte voor enkele sushirolletjes en het kuipje in het bord is ideaal om de bijpassende Japanse sojasaus in te serveren. Voor de volgende ronde kun je gewoon in de keuken weer een nieuw bord opmaken.



Wil je de gerechten liever op een 'normaal' bordje plaatsen, draai de Chef's Freedom dan om en je hebt een volledig nieuwe beleving, erg multifunctioneel dus.


Tableware.bio

Tableware.bio produceert en distribueert duurzaam wegwerpservies. Alle producten worden gemaakt van 100% natuurlijke materialen wat resulteert in een volledig composteerbaar product met enkel positieve impact op de natuur om ons heen. Uiteraard zijn alle producten getest door professionele instanties met betrekking tot de 'food contact'-eisen en biologische afbreekbaarheid.

De producten van Tableware.bio worden veelvuldig gebruikt op grote festivals en gastronomische evenementen zoals Tomorrowland, Taste of Amsterdam, Extrema Outdoor en Antwerpen proeft. Daarnaast zijn de producten ontworpen in samenwerking met enkele bekende sterrenchefs. Topchefs als Jonnie Boer, Sergio Herman en Peter Lute maken regelmatig gebruik van de producten van Tableware.bio. Ook werkt het bedrijf binnen Nederland samen met groothandelaren en cateringbedrijven als HANOS, Sligro en Maison van den Boer.

Voor meer informatie: www.tableware.bio
Publicatiedatum: