Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Ga lekker los in je keuken'

De Smaakmakkers komen er aan

Tholen - Smaakmakkers was ook aanwezig op de Bakkersvak in Rosmalen. "Vele bakkers, maar ook lunchroom-eigenaren waren lovend over de heerlijke smaken en de veelzijdigheid in gebruik. Daarnaast sprak het biologische en allergeen- en E-nummer vrije aspect hen erg aan", vertelt Bauke Hoogstra van producent Hoogpak. Smaakmakkers zijn vloeibare biologische kruidenmixen in een handige drupvrije knijpfles. Er zijn zes verschillende Smaakmakkers: Sweet Curry Kiss, Fruity Curry Bite, Great Onion Buzz, Rosemary Love Bomb, Wild Garlic Party en Honey Pepper Parade.

De eerste levering van Smaakmakkers aan diverse biologische winkels en speciaalzaken is aanstaande, zo geeft hij aan. "Gezien de zeer positieve reacties op de diverse beurzen verwachten we een behoorlijke toeloop, zeker met de Pasen en het aanstaande barbecueseizoen in het vooruitzicht."

Smaakmakkers gaat regelmatig demonstraties verzorgen en deelnemen aan consumentenbeurzen. De eerstvolgende presentatie is op Tweede Paasdag bij het Zmaakfestijn in Drachten (www.zmaakfestijn.nl). De beroemde Friese topkok Reitse Spanninga gaat live kooksessies verzorgen. Bij Smaakmakkers kan men live zijn of haar eigen favoriete saus of dressing maken.


De Smaakmakkers werden op de Bakkersvak gepresenteerd.

Ook is Smaakmakkers druk bezig om de voorlopige website te vernieuwen. Naast alle informatie, recepten en gebruikstips kan men via de webshop dan ook online bestellen.

Voor meer informatie: www.smaakmakkers.nl
Publicatiedatum: