Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pellens hortensia's: duurzaam, ecologisch en gecertificeerd

De Duitse hortensiaspecialist Pellens presenteert zich op de IPM 2015 na nieuwe investeringen met nieuwe productvormen, ecologische verantwoording en Global GAP certificering. "We hebben onze productiewijze opnieuw onder de loep genomen en manieren gevonden om dichter bij ons doel van milieuvriendelijke tuinbouw te komen", zegt bedrijfsleider Andreas Pellens.



Pellens hortensia's garandeert haar klanten nu dat er in het bedrijf uitsluitend groene stroom en zelf geproduceerde energie gebruikt wordt. "Hiervoor hebben we afgelopen voorjaar veel in zonnepanelen geïnvesteerd", aldus Pellens. Bovendien heeft Pellens meteen haar eigen gewasbeschermingsmiddelen onder de loep genomen nadat Greenpeace onlangs een discussie aanwakkerde over gewasbeschermingsmiddelen die een gevaar vormen voor bijen. "We hebben vastgesteld dat we helemaal zonder deze schadelijke middelen kunnen en hebben de middelen waarvan bekend is dat ze bedenkelijk zijn meteen uitgesorteerd", onderstreept Pellens.

Andreas nodigt bezoekers van de IPM uit om persoonlijk met hem te komen praten zodat zij zich een concreet beeld kunnen vormen van de vernieuwingen binnen het bedrijf en zodat hij antwoord kan geven op verdiepende vragen.
Publicatiedatum: