Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw merk biologisch snoepgoed in Nederland

Sinds kort kan Nederland genieten van een nieuw merk biologisch snoepgoed. YumEarth Organics, 'The number 1 Organic Candy in America', wordt door het (eveneens) nieuwe Haarlemse bedrijf BetterCandy op de Bio-beurs geïntroduceerd (21 en 22 januari in Zwolle).

Eigenaar Milko Spee: "YumEarth Organics is geboren uit een ideaal van Sergio en Rob, twee vaders van jonge kinderen die een verantwoord alternatief zochten voor het reguliere snoepgoed dat nog vaak kunstmatige kleur- en smaakstoffen bevat. En allergenen als gluten, noten, pinda's, et cetera. Omdat ze dat alternatief niet konden vinden, hebben ze besloten om zelf lolly's te gaan maken zonder al die slechte ingrediënten en toevoegingen."



Ze zijn erin geslaagd om 100% biologische producten te ontwikkelen met eerlijke, planeetvriendelijke ingrediënten van duurzame familiebedrijven. De producten zijn vrij van de meest voorkomende allergenen, bevatten geen GGO's, en vooral geen High Fructose Corn Syrup. Ze zijn gemaakt met échte fruitextracten en uitsluitend natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Daardoor hebben ze (in tegenstelling tot vergelijkbare biologische producten) een vollere, natuurlijke smaak.



"Ik importeer Pops in diverse smaken. Naast de welbekende smaken als Aardbei, Appel en Kers hebben we ook orginelere smaken met klinkende namen als 'Razzmatazz Berry', 'Mango Tango' en 'Wetface-Watermelon'. Daarnaast hebben we ook Fruit Snacks, een wat steviger variant op de gummi beertjes. Alle producten van YumEarth Organics hebben Vitamine C, zijn glutenvrij, lactosevrij en veganistisch. En yummy! Kom langs in onze stand en overtuig jezelf!"



BetterCandy is een nieuwe speler in de markt van de biologische zoetwaren. YumEarth Organics is de eerste productenlijn die BetterCandy op de markt brengt. Op termijn hoopt BetterCandy het assortiment uit te breiden met meer Biologische, verantwoorde varianten op de reguliere zoetwaren.

BetterCandy staat op de Bio-beurs in stand C.160.

Voor meer informatie: www.bettercandy.nl
Publicatiedatum: