Gemak wordt steeds belangrijker, de Nederlander steeds drukker. Daarom heeft Vechtenaer besloten de GRØD pappen (GRØD letterlijk vertaald: pap) naar Nederland te halen. GRØD is opgericht in 2011 door de toen nog 21-jarige Lasse Andersen. Het doel is simpel: Het concept 'pap' te herdefiniëren en de wereld te laten zien dat pap een delicatesse is, gezond en gemakkelijk kan zijn.
Lasse Andersen.
Vechtenaer biedt een tweetal pappen in portieverpakking van 75 gram:
- Biologische Haver-Gerstpap. Ingrediënten pot: Haver, moerbeien, amandelmeel, gerst, zout, gevriesdroogde zwarte bessen. Topping: Hazelnoten, ruwe rietsuiker, gevriesdroogde frambozen.
- Biologische, glutenvrije Haver – Quinoapap. Ingrediënten: Haver, moerbeien, Quinoa vlokken, kokos, zout, zwarte bessen. Topping: Moerbeien, cacao nibs, gevriesdroogde frambozen.
De sleeves van de pap.
How to use:
- Giet kokend water tot aan de stippellijn in de beker en roer.
- Doe de deksel weer op de pot en laat trekken gedurende 3 minuten.
- Roer en voeg de topping toe.
- Bon Appetit.
Vanaf week 5, 2015 verkrijgbaar in +/- 500 supermarkten.
Klik hier om een filmpje over Lasse Anderson te bekijken.
Voor meer informatie: www.vechtenaer.nl