"Inspireert, boeit en verbindt door eigenzinnige aanpak"

Hoeve Ackerdijk winnaar OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland

Hoeve Ackerdijk is de winnaar van de OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland. Dit is de jaarlijkse prijs voor ondernemers die door hun activiteiten betekenis en inhoud geven aan Cittaslow. Zij zijn daarmee een inspiratiebron voor collega-ondernemers.

De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland werd donderdagavond 27 november uitgereikt in het bijzijn van 120 ondernemers tijdens de jaarlijkse ondernemersmanifestatie. Eigenaar Arie van den Berg ontving uit handen van wethouder Hans Horlings een sculptuur, gemaakt door kunstenares Tineke van Gils, en een oorkonde, ondertekend door burgemeester Arnoud Rodenburg en directeur Marco Hofland van Rabobank Zuid-Holland Midden. De Rabobank stelde een geldbedrag van 2.500 euro beschikbaar als aanmoediging om de Cittaslow-kwaliteiten verder te ontwikkelen.


V.l.n.r.: Marco Hofland (Rabobank Zuid-Holland Midden), Arie van den Berg (Hoeve Ackerdijk), Hans Horlings (wethouder gemeente Midden-Delfland).

Hoeve Ackerdijk

Hoeve Ackerdijk is een gecertificeerd biologisch melkveebedrijf dat ook actief is in natuurbeheer en op het terrein van zorg. Eigenaar Arie van den Berg geldt daarin als een pionier onder de boeren. De jury zegt daarover: "Hoeve Ackerdijk is een door passie gedreven onderneming waar People, Planet en Profit een driehoeksverhouding zijn aangegaan. Idealisme is bij Arie op een prachtige manier gekoppeld aan ondernemerschap. Zo worden duurzame relaties aangegaan tussen mens, dier en natuur." Wethouder Hans Horlings vult daarbij aan: "Hoeve Ackerdijk inspireert, boeit en verbindt door zijn eigenzinnige aanpak. In het heden en zeker ook in de toekomst." Arie van den Berg is blij met de erkenning: "Met de drie takken melkveehouderij, natuurbeheer en zorg heeft Hoeve Ackerdijk een mooie, maar ingewikkelde bedrijfsvoering. Ik heb altijd geloofd dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren om de wereld een stukje beter te maken. Het is goed dat bevestigd te zien."

Rabobank

De OndernemersAward Cittaslow Midden-Delfland wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Zuid-Holland Midden. De Rabobank zet mensen in beweging. Vanuit haar maatschappij bewustzijn, en betrokkenheid bij Midden-Delfland en het ondersteunen van ondernemersinitiatieven, draagt de Rabobank bij aan het behoud en de ontwikkeling van het Midden-Delfland gebied.

Voor meer informatie: www.middendelfland.nl en www.hoeveackerdijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.