De Betere Wereld start voor derde seizoen in RTL-programma 4ME

'De Betere Wereld', het maar doorgroeiende platform voor healthy lifestyle start weer voor het derde seizoen op RTL in het lifestyle-programma 4ME. Chimène van Oosterhout en Almar Fernhout presenteren deze rubriek en laten weer allerlei gezonde, natuurlijke en vaak biologische producten zien. Innerlijke en uiterlijke verzorging komen iedere uitzending langs dit seizoen. Er zal volop aandacht zijn voor onder andere natuurlijke cosmetica, gezonde voeding, verantwoorde mode, sport en duurzame projecten. De 'De Betere Wereld'-rubriek zal komend seizoen 40 keer worden uitgezonden.


Chimène en Almar.

"Verrassend en positief om te zien is dat natuurlijke, gezonde en vaak biologische producten hun weg steeds beter vinden naar een grote groep consumenten. Je moet het alleen wel leuk maken om de consument overtuigen. Hier gaan we dan ook volop mee door. Enjoy and do Good", aldus Almar Fernhout.

Heeft u ook een mooi product dat een plek verdient in dit goed bekeken programma? Stuur dan vrijblijvend een mail naar almar@debeterewereld.nl.

De uitzendingen zijn te zien op dinsdagmiddag om 13:30 op RTL4, zaterdagmiddag om 16:00 uur op RTL4 en zondagmiddag om 15:30 uur op RTL5.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven