Eco-Kids: nieuwe webwinkel met eco-producten voor baby's en kinderen

Halverwege oktober is de webwinkel Eco-kids online gegaan. In de webwinkel verkoopt Rebecca Kamphuis ecologische producten speciaal voor baby's en kinderen. Rebecca is moeder van drie kinderen (1, 2 en 5 jaar). "Naast alle beslommeringen die een gezin met zich meebrengt run ik ook Eco-Kids. Eco-producten zijn heel belangrijk voor kinderen omdat ze gifvrij zijn en geen hormoonverstorende stoffen bevatten.
Enkele voorbeelden zijn slaapzakjes, lakens en dekentjes die van eco-katoen gemaakt zijn. Deze zijn niet behandeld met de schadelijke gifstof formaldehyde, waarmee 'gewoon katoen' wel wordt bespoten. Deze stof is voor kinderen die nog niet volgroeid zijn gevaarlijk het tast het imuunsysteem aan en de kans op eczeem en allergieën is groot. Tevens is eco-katoen zachter, ademt beter en ruikt lekkerder", aldus Rebecca.Bij Eco-kids zijn ook glazen en rvs babyflessen en schoolbekers verkrijgbaar. "Waarom een glazen fles?: Wanneer de melk in een plastic babyfles zit trekt de stof BPA langzaam in de voeding. BPA is gevaarlijk omdat het een negatieve invloed op de gezondheid van de baby. Glas is dus veilig en hygiënisch en deze flessen verslijt je niet."Wat verkoopt Eco-Kids? Naast de bovengenoemde producten, aparte exclusieve baby en kinderproducten zoals verzorgingsproducten, houten speelgoed, fairtrade knuffels en rammelaars, bamboe serviesjes en beddengoed, slaapzakjes, badcapes, muurstickers en opbergmanden. Rebecca geeft aan dat het assortiment van Eco-Kids binnenkort aangevuld zal worden met wasbare luiers.Ook over de verpakking is nagedacht, alles wordt in eco-papier ingepakt. Eco-Kids levert uit voorraad. Een paar merken die Eco-Kids verkoopt: Klean kanteen, Lifefactory, bio Taftan, bio Swaddle design, Naif, 4naturalkids, Global affairs en nog vele andere merken.
 


Voor meer informatie: www.eco-kids.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.