4NaturalKids lanceert veelzijdige lijn van bio-katoen

Een dekentje, lakentje, aankleedkussenhoes, speendoekje of kruikenzak. De uitgebreide lijn van 4NaturalKids heeft al deze onmisbare producten voor baby's in de collectie. Alle producten hebben de unieke 4NaturalKids combinatie: Puur, origineel en praktisch.

Concept 4NaturalKids

Puur: Met gebruik van alleen maar 100% biologisch katoenen stoffen worden er in een klein atelier verschillende producten met de handgemaakt. Biologisch katoen is zeer zacht, eerlijk, veilig en bevat geen chemische stoffen. Zelfs de prints zijn op waterbasis. Ideaal dus voor de tere baby en- kinderhuidjes.
 


Origineel: Ieder exemplaar is uniek omdat de producten in een klein atelier met de hand gemaakt worden. Zowel de designs als prints worden door 4NaturalKids zelf bedacht en ontworpen. Zo heb je voor jongens de print 'Drukte op de weg' voor meisjes 'Dieren in het bos' en voor beiden 'Sterren en Stippen'. De prints zijn origineel, de kleuren fris en de materialen natuurlijk. Op deze manier heb je altijd een uniek, hip en stijlvol product in handen.

Praktisch: Bij 4NaturalKids is over ieder product nagedacht. De badcape met haar unieke vorm, een klein knuffeltje aan de aankleedkussenhoes en de speendoek die ook te gebruiken is als bib. De producten zijn veelzijdig en multifunctioneel.


De mensen achter 4NaturalKids

4NaturalKids is een Nederlands merk opgericht in 2014 door Arlette Dijkstra. Arlette is al jaren babymassage docente en komt daardoor in aanraking met veel verschillende baby's en babyproducten. De huidige badcapes zijn vaak goed te gebruiken tot ongeveer 4 maanden maar daarna worden ze al gauw te klein. Dit kan anders dacht Arlette en zo ontwikkelde ze samen met haar moeder Elly de extra lange badcape met haar unieke vorm. Daarnaast zag ze dat er weinig producten gemaakt worden met 100% biologisch katoen. Hierdoor kwam ze samen met haar moeder op het idee een nieuw lifestyle merk te ontwikkelen voor baby’s en jonge kinderen. Puur, eerlijk, 100% biologisch met toch een hip, uniek en origineel gevoel. Elly maakt alle producten met veel liefde in haar kleine atelier. De partner van Arlette bedacht de prints en zo ontstond er een klein familiebedrijfje met als visie duurzame, eerlijke producten maken met oog voor mens en milieu.

Kijk voor meer informatie op www.4naturalkids.nl of volg 4NaturalKids op twitter/4naturalkids en Facebook.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven