Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Neleman wijn, Spaanse biologische wijn met een Nederlands hart

Vanaf nu verkrijgbaar: Neleman wijnen, gemaakt door een Nederlander en een Spanjaard in Valencia, Spanje. Zoveel mogelijk met inheemse, altijd biologisch geteelde druiven zoals bobal en verdil, uit eigen wijngaard.

Gebundelde kracht in familiebedrijf

Passie, vriendschap en jarenlange ervaring met biologische wijn. Dat is de ijzersterke combinatie van de Nederlandse wijnpionier Derrick Neleman en getalenteerd Valenciaans wijnmaker Diego Fernández Pons. Ze kennen elkaar al 15 jaar en werken nu samen om de lekkerste Neleman wijnen te produceren.

Neleman is een familiebedrijf. Vroeger was het heel gewoon om je bedrijf je familienaam te geven, het bood herkenning en duidelijkheid voor de afkomst van de producten. Met Neleman wijnen streven ze dat ook na: altijd Spaans, altijd biologisch, altijd bijzonder en altijd rechtstreeks van het wijnhuis.


Handel

Neleman wijnen zijn beschikbaar voor verschillende verkoopkanalen: van rechtstreeks aan de consument via www.neleman.org als ook voor wijnspeciaalzaken, natuurvoedingswinkels en horeca. Voor de supermarkt is een eigen concept ontwikkeld dat later geïntroduceerd zal worden. Distributie is in eigen hand via het bedrijf Wolk B.V.


Links Derrick Neleman, rechts Diego Fernández Pons.

Neleman

Het idee van zelf wijn maken bestond al jaren bij wijnpionier Derrick Neleman. Na een succesvolle handel- en importcarrière (hij introduceerde Fairtrade wijn in de Benelux, is oprichter van By the Grape en producent van film Kissed by the grape) volgt Derrick nu samen met goede vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons zijn droom: Spaanse biologische wijn maken in Valencia.

Voor meer informatie: www.neleman.org
Publicatiedatum: