Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe webwinkel Wijn v/d Natuur geopend

Onlangs is de webwinkel Wijn vd Natuur geopend. "We bieden het grootste assortiment 100% biologische wijnen en bieren van Nederland, met bezorging in heel Nederland en Vlaanderen", vertelt Joren Jacobs. Voor de samenstelling van het assortiment werkt Wijn vd Natuur samen met gespecialiseerde importeurs als Natrada (Organic Wine Concept) en Daxivin (biologische topwijnen uit Zuid-Afrika).

Joren: "Zelf ben ik registervinoloog en garandeer de kwaliteit van de wijnen door een strenge selectie toe te passen. Biologische wijn heeft nog steeds te kampen met een negatief imago als gevolg van slechte assortimenten in natuurvoedingswinkels, met name in het verleden. Naast de kwaliteitsgarantie op het gehele assortiment, doe ik dan ook veel om de beeldvorming omtrent bio-wijn te verbeteren, bijvoorbeeld door proeverijen, advies en cursussen."
 


Wijn vd Natuur is onderdeel van en komt voort uit Natuurwinkel Amersfoort. "Het bijzondere assortiment van Wijn vd Natuur is dan ook in deze winkel te bewonderen en te verkrijgen. We proberen hiermee een bijdrage te leveren aan de profilering van de hele branche en met name ook de keten Natuurwinkel als speciaalzaak met een duidelijke meerwaarde ten opzichte van de supermarktbranche", besluit Joren.
 
Voor meer informatie: www.wijnvdnatuur.nl
Publicatiedatum: