Biologische voeding binnen handbereik bij SportCity

Food2live en beebox hebben samen een gezonde actie binnen de vestigingen van SportCity opgezet. Omdat naast sporten een gezonde voeding cruciaal is voor een gezond lichaam en geest hebben Food2live en beebox de handen ineen geslagen. De Food2live voedingsdeskundigen zijn werkzaam binnen de vestigingen van SportCity en geven advies op het gebied van écht gezonde voeding. Food2live gelooft namelijk niet in universele diëten, maar in gezond eetpatroon op maat. Beebox is leverancier van biologische producten van Nederlandse bodem waarbij de boer een eerlijke prijs voor zijn waar krijgt. Beebox bezorgt haar boxen gratis thuis met bijpassende recepten.

Uit onderzoek is gebleken dat biologische producten, met name groenten, fruit en vlees echt gezonder zijn. Helaas zijn biologische producten niet voor iedereen makkelijk te verkrijgen en lijkt het vaak duurder dan 'gewone' producten. De samenwerking tussen beebox en Food2live biedt u een mooie gelegenheid om kennis te maken met de positieve effecten van een biologisch voedingspatroon in combinatie met een persoonlijk advies.

Sporters van SportCity die vóór 31 december 2014 een abonnement nemen op beebox voor minimaal vier maanden ontvangen een Food2live voucher voor een gratis voedingsconsult ter waarde van 70 euro. Deze voucher is ook overdraagbaar. Een abonnement afsluiten kan direct bij de Food2live-voedingsdeskundige op de vestiging of via de websites www.beebox.nl/food2live of www.food2live.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven