Opleiding Permacultuur start op de Oorsprong
Tot het docententeam behoren onder andere Taco Blom, Bessie Schadee, Katharine Hone, Marc Siepman en Albert Muller. Er kan ook voor losse modules gekozen worden. Inschrijving vóór 18 september. Alle informatie komt terug in dit promotiefilmpje:
Op de Oorsprong bouwen ze aan een ontmoetingsplek om kennis te maken met ambachtelijke streekproducten. Doel is om te laten zien hoe basaal voedsel als brood en kaas gemaakt wordt. Ook kan worden kennisgemaakt met de verbouw van groenten en fruit en het houden van bijen, schapen en kippen volgens de principes van permacultuur. In de winkel is nog ruimte beschikbaar om te huren (voor meer informatie daarover: Jeroen Bartels).
De manier waarop ons dagelijks voedsel wordt geproduceerd is met high-tech massaproductie, goedkoop maar wel eenheidsworst. Het kan ook anders, namelijk op een ambachtelijke manier. Dat spreekt ook steeds meer mensen aan. Je weet waar het product vandaan komt en hoe het gemaakt wordt. De Oorsprong is de plek waar dat allemaal gebeurt.
Voor aanmelden en/of meer informatie kan je contact opnemen met Tulay Tanaydin Balci via email: [email protected].