13 september tot en met 11 januari

Kunsthal Rotterdam belicht leven en werk Rudolf Steiner

Voor het eerst in Nederland presenteert de Kunsthal een overzicht van het veelomvattende oeuvre van Rudolf Steiner (1861-1925). Steiner is één van de meest invloedrijke en veelzijdige hervormers van de twintigste eeuw. Zijn gedachtegoed is nog springlevend. Steiner was een inspiratie bron voor vele kunstenaars zoals Piet Mondriaan, Wassily Kandinsky en Joseph Beuys en is dat nog steeds voor hedendaagse kunstenaars en designers als Olafur Eliasson en Konstantin Grcic. De tentoonstelling laat een rijke verzameling van meubels, maquettes, sculpturen en 'blackboard' tekeningen zien en biedt een fascinerend inzicht in zijn leven, werk en wijdverbreide gedachtegoed.Steinerweekend 27 en 28 september

Voor iedereen die net als Steiner hoofd, hart en handen wil gebruiken, organiseert de Kunsthal op zaterdag 27 en zondag 28 september het Steinerweekend. Kom ruiken, proeven, luisteren en meedoen in één van de vele workshops over voeding & landbouw, architectuur, dans, sociaal ondernemen en kunst & design. Zondag 28 september is het KunsthalFAMILIEdag en is het programma speciaal voor jong en oud. Klik hier voor het programma.

Stichting Demeter, de BD Vereniging en Warmonderhof organiseren op 18 september een relatiebijeenkomst in de Kunsthal, met de gelegenheid om de tentoonstelling Rudolf Steiner: Alchemie van het Alledaagse te bezoeken. Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie: www.kunsthal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven