De Halm als reisgenoot met Stop&go

Elke dag een race tegen de klok? Met Stop&go van De Halm staat de klok voortaan aan jouw kant. Jij bepaalt wanneer het tijd is voor een lekkere lunch of een gezonde hap tussendoor. Stop&go voegt zich naar jouw agenda. Vanaf nu is elk moment het juiste moment.

Het idee achter Stop&go is verbluffend eenvoudig. Ontbijtgranen zijn lekker en gezond in de ochtend, maar – en dat wordt wel eens vergeten – ook in de middag en 's avonds laten ze zich smaken. De Halm ziet in dat het meenemen van een zak muesli en een pak yoghurt in je tas een heel gedoe is. Met Stop&go geen gesjouw. Gewoon een portie die precies aansluit bij de vraag van uw maag.

Beker

Stop&go begint bij de fraai vormgegeven beker die in elke tas past. Deze herbruikbare beker lekt niet vanwege zijn goed sluitende schroefdeksel. Onder de deksel tref je een kleine bakje dat perfect in de beker past. Twee compartimenten onder één dak. Zodoende kunt u naar persoonlijke voorkeur yoghurt of melk en havermout of een muesli van thuis meenemen.Op het werk, op vakantie of gewoon onderweg voegt u de inhoud van het bakje bij de inhoud van de beker. Even roeren en smullen maar. Stop&go laat u in een handomdraai genieten van een smakelijke, voedzame, vezelrijke en gezonde lunchhap. Waar en wanneer u maar wil.

Natuurlijk kunt u thuis uw Stop&go beker vullen uw favoriete muesli of crunchy van De Halm. Om het u nog gemakkelijker te maken, komt De Halm binnenkort met 50 grams portieverpakkingen van nagenoeg alle muesli's en crunchy's uit hun brede assortiment.

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van De Halm. Na de zomer, dus in september, zal Stop&go in natuurvoedingswinkels, reformwinkels en EkoPlaza's te verkrijgen zijn.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.