"Janneke Dekker: "niets leuker dan producten aan bieden zoals de natuur dat graag wilt"

Opening Natuurwinkel

Donderdag 24 juli is een feestelijke dag voor Natuurwinkel, haar bezoekers en voor ondernemer Janneke Dekker. Vanaf deze dag gaat wordt Natuurwinkel geopend. Morgenstond heeft sinds korte tijd haar deuren gesloten en een overgang van Morgenstond naar Natuurwinkel ligt voor de hand, omdat Morgenstond al jaren samenwerkt met Natuurwinkel. En dat is prettig voor de consument, want door de kracht van de formule Natuurwinkel is het mogelijk om nog meer dan voorheen kennis over biologische voeding te delen en vooral ook te laten ervaren.
 
"Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde de basis, want een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Wij delen onze passie voor biologisch en duurzaam leven graag met onze klanten in onze winkel vol gezonde, eerlijke en lekkere producten die met zorg en aandacht zijn geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Dat is een principe waar wij in geloven", aldus Janneke Dekker.
 
In de winkel is een breed scala aan producten van biologische of Demeter kwaliteit te vinden. Het zijn de beste producten van de natuur. Demeter, vernoemd naar de Griekse godin van de vruchtbaarheid, is het internationale keurmerk van de biodynamische landbouw. Demeter hanteert strenge eisen voor dierenwelzijn, het sluiten van kringlopen van mest en voer en de verwerking die zo puur mogelijk moet zijn.

Biologisch herken je aan het Europese keurmerk, het groene blaadje met witte sterren als bladrand. Het geeft aan dat die producten zonder kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden geteeld en zonder toevoegingen van conserveringsmiddelen en/of chemisch synthetische geur-, kleur- of smaakstoffen worden verwerkt.

Janneke nodigt je hierbij uit zelf de smaak te ervaren van eerlijke en lekkere producten. Tijdens de opening ontvang je 10% korting op het gehele assortiment.

Wil je meer informatie over Natuurwinkel en haar leuke acties? Kijk dan op www.natuurwinkel.nl of volg Natuurwinkel op twitter.com/vdnatuur en facebook.com/vdnatuur

Voor meer informatie:

Janneke Dekker
076 5040599 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven