Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom alvast in de kerstsfeer

Tholen - Gevoelsmatig is het misschien nog wat vroeg, maar De Eng BV in Driebergen-Rijsenburg kijkt in deze zomerse periode alvast vooruit naar de kerstperiode. Ook dit jaar is bij De Eng weer een uitgebreid kerstassortiment beschikbaar van English Tea Shop. "Deze theeën zijn leuk als promotioneel artikel, als kerstgeschenk voor relaties of personeel of als artikel in een kerstpakket", vertelt Rob van Dijck. Hij geeft aan dat De Eng veel van de items vorig jaar al in het assortiment had, maar dat toen nog niet alle producten biologisch waren. Inmiddels zijn vrijwel alle kerstitems van English Tea Shop biologisch gecertificeerd.



Rob vertelt dat de English Tea Shop een merk van een Sri Lankaanse theefabrikant is. "Ze kopen de ingrediënten direct in bij de boeren en telers. In het hart van Sri Lanka wordt bijvoorbeeld met meer dan 20 jaar vakmanschap, kennis en ervaring biologische thee met de hand geplukt, verwerkt, samengesteld en verpakt."
 


Hij geeft aan dat duurzaamheid voorop staat bij English Tea Shop. Zo kiest de producent waar dat kan voor biologisch afbreekbare of recyclebare verpakkingen. Ook is alle thee biologisch en Fair Trade gecertificeerd en een aantal dragen het Rainforest Alliance keurmerk of Ethical Tea certificaat. "English Tea Shop kiest ook bewust voor een onderscheidende uitstraling in een modern jasje. Daarmee willen ze een jongere doelgroep bereiken."



De kerstcollectie bestaat onder meer uit drie verschillende theeblikken met daarin 15 piramide-theezakjes. Nieuw zijn de opvallende vierkante theedoosjes (goud en rood), met daarin 96 zakjes van zes verschillende biologische theesmaken. Men kan ook kiezen voor een 'Organic Christmas Prism'. Deze doosjes bevatten vier verschillende smaken thee, allen voorzien van een eigen design. En wat te denken van de papieren bussen gevuld met veertig theezakjes of de adventkalenders met 25 zakjes? Een letterlijke blikvanger is de 'Organic Christmas Tree Tin' met 72 theezakjes met 9 verschillende smaken.



"De bestelling van deze artikelen zal wederom op basis van inschrijving zijn. We streven ernaar om uiterlijk week 35 alle pre-orders binnen te hebben, zodat wij vanaf week 45 kunnen starten met uitleveren."



Klik hier om naar de presentatie van de Christmas Collection te gaan.

Voor meer informatie:

Rob van Dijck
De Eng B.V.

Amersfoortseweg 1
3951 LA Maarn
0343 441040
info@de-eng.nl
www.de-eng.nl