Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Urtica de Vijfsprong viert 30-jarig bestaan

Urtica de Vijfsprong aan de Reeoordweg 2a in Vorden bestaat 30 jaar. Dit werd op donderdag 26 juni en zaterdag 28 juni gevierd. Eerst werd het jubileumfeest gehouden op de 26ste en op de 28ste de open dag. Er waren allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd, met als hoofdthema 'Drie Decennia Duurzaam'.

Doordat de Triodos bank de open dag had gepromoot in het kader van de Hart&Hoofd-dag, heeft Urtica de Vijfsprong die dag heel wat nieuwe gezichten gezien, mensen die de leefwerkgemeenschap nog niet kenden. Zo meldt Urtica de Vijfsprong op haar website. "Velen waren onder de indruk en zijn enthousiast geworden. En natuurlijk waren er ook heel veel bekenden die met ons het dertig jarig bestaan hebben meegevierd."



Naast de Hart-Hoofddag vierde Urtica de Vijfsprong op 28 juni ook haar 30-jarig bestaan. Er waren allerlei activiteiten voor jong en oud georganiseerd, met als hoofdthema 'Drie Decennia Duurzaam'.

Klik hier voor de fotopagina van Achterhoeknieuws.
Publicatiedatum: