Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beebox speelt in op koolhydraatarme trend

Steeds meer mensen kiezen voor een voedingspatroon waarin weinig tot geen koolhydraten zijn opgenomen. Beebox speelt in op deze ontwikkeling en biedt vanaf 13 juni alle reeds bestaande boxvarianten ook koolhydraatarm aan.

Koolhydraatarm

Paleo, Dr. Frank en Atkins zijn enkele voedingsfilosofen die de trend aanwakkerden. Volgens deze voedingsfilosofie, veelal bedacht door doctoren, zou het mijden van koolhydraten bijdragen aan een gezond leven. Koolhydraatarm betekent dat zetmeelrijke producten zoals brood en aardappelen gemeden worden.

Beebox bewust

Beebox juicht het in alle gevallen toe dat mensen bewust met hun voeding omgaan, en startte als ondersteuning en op aanvraag daarom 6 maanden geleden met de BOXL-koolhydraatarm. Omdat de vraag binnen de huidige abonnees verder toeneemt is nu gekozen om alle boxen koolhydraatarm aan te bieden. Zodat we ook deze abonnees kunnen helpen bij hun bewuste keuze.


Inhoud

De inhoud van de koolhydraatarme beeboxen zal nog steeds bestaan uit regionale producten die voor minimaal 90% van biologische oorsprong zijn. Het brood en andere koolhydraatrijke producten worden vervangen door eieren, kaas of een extra portie vlees. De prijzen starten vanaf 27,50 euro voor een tweepersoons-box.

Voor meer informatie: www.beebox.nl
Publicatiedatum: