Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huldiging op 12 juni

Verkiezing Stoerste Bioboerin nadert ontknoping

Er kan nog tot en met 8 juni gestemd worden op de negen stoere biologische boerinnen. Op deze website staan portretten van de kandidaten. Op 12 juni wordt bekend gemaakt welke boerin met de titel 'Stoerste Bioboerin' naar huis gaat. Op die dag wordt de Allerstoerste Bioboerin gehuldigd door de burgemeester van haar woonplaats.

Met deze verkiezing wil Bionext niet alleen deze stoere boerinnen in het zonnetje zetten, maar de hele biologische landbouw. Want de stoere boerinnen werken vaak samen met stoere boeren en stoere medewerkers, die samen zorgen voor heerlijk voedsel dat op een duurzame, dier- en milieuvriendelijke manier is geproduceerd.

Alle kandidaten voor de Stoerste Bio Boerin kun je live ontmoeten tijdens het weekend van Lekker naar de Boer op 21 en 22 juni. Acht houden een open dag op hun biologische boerderij, één staat op een festival in het Amsterdamse Bos. Kijk voor het overzicht van deelnemende biologische boerderijen op www.lekkernaardeboer.nl.

Bron: Bionext

Publicatiedatum: