Twee nieuwe woksauzen van onoff spices!

onoff spices!, producent van biologische Oosterse kruidenproducten, voegt twee nieuwe woksauzen aan haar roerbakassortiment toe. onoff spices! introduceert bij Marqt een biologische zoet zure woksaus, op basis van ananas, en een bijzondere biologische zwarte peper woksaus. Samen met de al bestaande Pad Thai woksaus en Thaise roerbakmix zijn er nu vier roerbak producten van onoff spices! Directeur Onno Stienen: "Door het toevoegen van een zoetzure woksaus en een zwarte peper woksaus hebben we nu al een volwaardige lijn aan roerbak producten en woksauzen. Dat wil niet zeggen dat onze ideeën nu uitgeput zijn."De woksauzen zijn in samenwerking met partner Marqt ontwikkeld. Onno: "We hebben gezocht naar een smaakvolle balans tussen zoet en pittig en hebben dat in deze twee nieuwe producten na veel ontwikkeling gevonden."

Met de woksauzen zijn op eenvoudige wijze authentiek smakende Oosterse gerechten op tafel te zetten. Naast biologisch zijn alle woksauzen en roerbakproducten van onoff spices! glutenvrij en geschikt voor vegetariërs. De woksauzen zijn gericht op de kritische consument die het belangrijk vindt wat zij/hij eet en daarnaast ook een gemaksproduct in huis wil hebben.De woksauzen zijn gemaakt op basis van rijstvlies olie wat bekend staat ermee te kunnen wokken op hogere temperaturen. Met de woksauzen kunnen er authentiek smakende roerbakgerechten gewokt worden.

Alle vier de roerbakproducten en woksauzen zijn vanaf deze week te koop in alle filialen van Marqt. Bovendien zijn ze de komende weken uit te proberen in de winkels van Marqt.Voor meer informatie: www.onoffspices.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven