Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Felfie' hit onder boeren op twitter

Jan Willem Bakker van BakkerBio doet met de onderstaande foto mee met een nieuwe trend. Steeds meer boeren zetten een zogenaamde 'felfie' op twitter. Dit is een zelfportret van boeren, gebaseerd op het woord van het jaar 2013: de selfie (een selfie is een foto gemaakt met een smartphone die verspreid wordt via Social Media). De onderstaande felfie is gemaakt ter ere van het begin van de biologische witte kooloogst. "Kop is er af; vandaag eens wat anders op de band, geen BloemkoolTweets maar bio witte kool."



Boer Cornelis van Boerderij Buitenverwachting plaatste ook een Felfie op zijn twitterpagina. "Here's my felfie, in the background Rosalind a blaarkop (dutch heritage breed)."



Ook staatssecretaris Dijksma reageert op haar twitteraccount positief over deze actie: "Mooie en ludieke actie in deze donkere dagen is de #farmerselfiel ook wel #felfie. Foto's van boeren in actie. Te zien via oa @felfie_"

Klik hier om meer Felfie's op twitter te bekijken.