Bio+ introduceert chocolademelk

Het assortiment van Bio+ is uitgebreid met chocolademelk. Deze chocolademelk is niet alleen biologisch gecertificeerd maar Fair Trade gecertificeerd. Zowel de cacao als de rietsuiker die voor deze heerlijke chocolademelk worden gebruikt zijn afkomstig van Fair Trade boeren uit ontwikkelingslanden. De cacao komt uit de Dominicaanse Republiek en de rietsuiker uit Brazilië.

Dit liter pak is een aanvulling op het assortiment Bio+ houdbare zuivel wat bestaat uit het liter pak halfvolle melk en liter pak volle melk. Chocomelk is niet alleen een favoriete drankje bij kinderen. Ook hun ouders kunnen genieten van een lekker verantwoord glaasje chocomelk.


Vechtenaer

Vechtenaer is de leverancier van de Bio+ houdbare zuivel. Ze heeft in dit segment van de biologische zuivel een sterke nationale en internationale positie. Al hun producten worden onder eigen regie geproduceerd. Vechtenaer is gevestigd in Hardenberg.

Bio+

Bio+ biedt met meer dan 300 lekkere biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 3 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.