Plan voor biologische markt in Bussum kan uitgevoerd worden

Het plan voor een Centrum voor Gezond Zijn met een wekelijkse biologische markt aan de Karel Doormanlaan in Bussum kan uitgevoerd gaan worden. Initiatiefneemster Katinka Wierper heeft via crowdfunding namelijk de eerste 4000 euro binnen, zo meldt Gooi en Eemlander Er is in totaal 20.000 euro nodig. Volgende week zal de verbouwing van de twee naast elkaar gelegen winkelpanden in het winkelcentrum in Bussum-Zuid van start gaan.

Er hebben ook al diverse marktlieden zich gemeld voor de markt, met onder meer groente, kaas en brood. Ook heeft een imker al interesse getoond. Hij gaat waarschijnlijk één keer per maand met honing op de markt staan. Katinka wil zoveel mogelijk afwisseling aan de aanbodkant van de biologische markt. Er worden nu al waardebonnen voor de 'biologische smulkist' verkocht. Dit om de mensen alvast te enthousiasmeren voor de bio-markten in het centrum op zaterdag.

Voor meer informatie: www.centrumvoorgezondzijn.nl

Bron: Gooi en Eemlander

  

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.