Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ideaal culinair cadeau"

Verfrissende Kerstpakketten van Di Zabbia

Tholen - Di Zabbia biedt dit jaar 6 verfrissende Kerstpakketten aan. De Organic Limoncello en Orangecello daarin zijn 100% biologisch en worden nog altijd op ambachtelijke wijze bereid. "Ik zie om me heen ontzettend veel standaard Kerstpakketten. Daarom wil ik hiermee wat verfrissende en vernieuwende opties bieden. Ik ben ook heel blij met de positieve reacties", zo vertelt Bartel van Willigenburg van Di Zabbia.

Bartel geeft aan dat de Limoncello van Di Zabbia tot de top van de wereld behoort. "Onze Limoncello heeft in 2013 de Zilveren Award gewonnen op The International Wine & Spirit Competition in Londen", aldus Bartel.

Di Zabbia heeft gekozen voor zes verschillende pakketten, verpakt in een houten kistje. "Dit geeft de pakketten een mooie ambachtelijke uitstraling. We bieden echt een compleet pakket waarvan men kan genieten tijdens en na het Kerstdiner."Hierbij wat meer informatie over de inhoud van de pakketten:

Di Zabbia's cocktailpakket met Bionina, Nederlands snelst groeiende biologische frisdrank met alleen 100% natuurlijke ingrediƫnten. De smaken citroen en bloedsinaasappel zijn perfect te combineren met de Limoncello en Orangecello van Di Zabbia.

Op de cocktailkaart van Di Zabbia staan 5 recepten met onder andere een verfrissende Limon-Sgroppino en bruisende Limon-Secco. Het geschenk wordt aangeleverd in een chique transparant tasje met wit koord en verse Cantuccini koekjes van het Italiaanse merk Sapori.

Bartel geeft aan dat het luxe dessertgeschenk in houten kistje met schuifdeksel echt een lust voor het oog is. "Dit is een ideaal culinair cadeau om weg te geven of meteen te serveren bij de koffie tijdens het Kerstdiner."

De Organic Limoncello wordt begeleid door S. Pellegrino citroen, Cantuccini koekjes, koffieboontjes, shooterglaasjes, vijf cocktailrecepten en een chique folder.

Kortingsactie Biojournaal

Voor de abonnees van het Biojournaal heeft Di Zabbia een speciale aanbieding. Bij een bestelling van 10 pakketten of meer krijg je een korting van 10%!

Voor meer informatie: [email protected]