Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gueseppe Barbagallo: "Goed graan voelt als fluweel"

Waarachtigheidsjournaal onthult geheim van pastaproductie La Bio Idea

Deze week gaat het Waarachtigheidsjournaal dat in de EkoPlaza-winkels op de schermen te zien is over La Bio Idea. Presentator Harmen Siezen vertelt in het journaal meer over de achtergrond van het biologische merk voor authentieke Italiaanse biologische producten. Verder is er in het journaal aandacht voor de familie Barbagallo, op Siciliƫ maken drie generaties van deze familie al meer dan 100 jaar pasta. Grootvader Giuseppe controleert bij binnenkomst van de fabriek nog altijd met de hand of de kwaliteit van het graan voldoet aan zijn strenge eisen. Dit doet hij met de ogen dicht. "Goed graan voelt als fluweel en springt van je hand", zo licht Giuseppe dit proces toe.



Voor meer informatie: www.labioidea.nl, www.organic.nl
Publicatiedatum: