Nieuw: Frecious slow juice

Frecious slow juice bestaat uit 100% puur, vers en onbewerkte ingrediënten. Een brede, unieke mix van de mooiste biologische groenten, kruiden en fruit. Zonder toevoegingen en bewerkingen op ambachtelijke wijze koudgeperst en vervolgens direct ingevroren. Daardoor boordevol essentiële vitaminen, enzymen en mineralen. Het resultaat? Een kilo groenten en fruit in één flesje.


Frecious slow juice wordt koudgeperst met een slowjuicer. Hierbij vindt minimale oxidatie plaats en ontstaat er geen verhitting tijdens het persen, zodat alle essentiële vitaminen, enzymen, mineralen en anti-oxidanten maximaal behouden blijven. Met als eindresultaat sap van hoogstaande kwaliteit, boordevol energie, kracht en levenslust dat gretig door de lichaamscellen wordt opgenomen. Dat de slow juices van Frecious super gezond zijn moge duidelijk zijn, maar de varianten Carrot Care, Heart Beet en Celery Slim smaken ook nog eens heerlijk. Sapvasten, detoxen, je dagelijkse healthboost... You name it. Gezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest als met Frecious slow juice.


Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.