Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Di Zabbia, The Organic Limoncello doet mee aan One Planet Crowd Funding

Via www.oneplanetcrowd.nl financieren ondernemers de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten met 'crowdfunding'. Projecten op One Planet Crowd dragen een steentje bij aan een betere planeet; ze zijn milieuvriendelijk of hebben een sociaal-maatschappelijke meerwaarde.

Partners en ambassadeurs van One Planet willen maatschappelijk verantwoorde en duurzame consumptie bevorderen. Crowdfunding is bewust investeren in ondernemingen waarbij de kracht ligt in het gemeenschappelijke doel, het gemeenschappelijke netwerk of stelling erachter.

Victoria Koblenko

Op de dag van de duurzaamheid presenteerde Vicktoria Koblenko het 1-jarige bestaan van Nederlands snelst groeiende Crowd Funding platform: One Planet. Er werden 8 interessante nieuwe projecten gelanceerd, waaronder Di Zabbia.

Internationale onderscheiding voor Di Zabbia

Di Zabbia Limoncello, die dit jaar de Zilveren Award behaalde op de prestigieuze International Wine & Spirit Competition introduceerde een aantrekkelijke campagne met hun 100% biologische (Skal-certificaat) Limoncello en Orangecello. In de eerste campagneweek via One Planet was er al meer dan de helft van het streefbedrag van 20.000 euro opgehaald. Met de bijzondere investeringsmogelijkheden en originele Limoncello-pakketten ziet het er uit dat Di Zabbia ruim boven dit bedrag uit zal komen. De campagne duurt nog tot 9 december.


Di Zabbia pakketten

Al vanaf een klein bedrag kan je instappen en krijg je als investeerder een feestelijk Limoncello-pakket in houten kistje. Als large Ambassadeur investeer je maximaal 2750 euro en wordt je inleg na twee jaar terugbetaald met een interessante marge en uiteraard wat flessen voor thuis. Tussen het hoogste en laagste investeringsbedrag zitten nog diverse andere instap mogelijkheden zoals een chique Italian Private diner met de founders, flessen met hoge kortingen of Limoncello (cocktail) Experience voor events.Klik hier voor meer informatie over Di Zabbia op de website van One Planet Crowd. Of kijk op de website van Di Zabbia. U kunt Di Zabbia ook volgen op facebook.
Publicatiedatum: