Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
100% biologisch, fair trade koffiecups met unieke traceercode

Australian introduceert organic coffee capsules

Australian, bekend van premium ijs en chocolade, introduceert organic coffee capsules. 100% biologische & fair trade koffiecups, verkrijgbaar in twee smaakvarianten: medium en dark roast. Australian koffie is niet alleen een 100% biologisch en fair trade product; de herkomst van iedere capsule is zelfs traceerbaar via een unieke code op de verpakking. Op www.australianhomemade.com kan de consument opzoeken welke koffieboer heeft bijgedragen aan ieder vers gezet kopje. Vanaf deze week start de verkoop van de capsules via de webshop, Sligro en Makro. Australian richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit.

Koffie naar jouw hart én dat van de boeren

Koffie- en cacaobonen verbouwen is mensenwerk. Zwaar werk waarvan boeren en hun gezinnen moeten leven. Australian wil graag een bijdrage leveren aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren op de plantages. Niet voor niets dragen de Australian koffieproducten en cacaopoeder het 100% UTZ keurmerk. Hiermee worden boeren opgeleid om hun kwaliteit en efficiëntie te verbeteren met zorg voor mens en milieu.


Coffee to trace!

Australian Premium Coffee Capsules zijn 100% biologisch en verpakt in een opvallend en strak design. De koffie is verkrijgbaar in twee smaakvarianten: medium roast voor regular coffee: iets rins en een mooi aroma. Dark roast voor melkvarianten en espresso: vol en lekker zwaar. De koffieproducten zijn verantwoord ingekocht, zorgvuldig geselecteerd en gebrand op een perfecte en volle smaak. Australian Premium Coffee is uniek te noemen; de herkomst van het product is immers te traceren via een unieke code op iedere verpakking. Naast de coffee capsules verkoopt Australian sinds een jaar de organic coffee beans.

Australian: vers, eerlijk en 100% natuurlijk

Australian vergaarde internationale bekendheid met haar onderscheidende winkelformule waar premium ijs, chocolade en koffiesoorten werden verkocht. Australian staat voor puur, eerlijk, vers en 100% natuurlijk. Handgemaakte chocolade, dagelijks vers bereid ijs en koffie bereid met versgemalen biologische koffiebonen. De koffie- en cacaolijn is vanaf najaar 2012 in de betere supermarkten en diverse groothandels verkrijgbaar. Na de succesvolle verkoop wordt momenteel de koffielijn verder uitgezet met de introductie van de coffee capsules.

Voor meer informatie: www.australianhomemade.com 
Publicatiedatum: